O nama – staro

dzambo-gebi-1
dzambo-gebi-2

Džambo doo iz Jagodine počeo je sa radom 2003. godine. Osnovali su ga Mario i Jasmina Jocić, vođeni idejom da to postane stabilna porodična kompanija. Pošto sreća prati hrabre, tako i Džambo u aprilu 2004. godine potpisuje ugovor sa FHS GEBI iz Čantavira i postaju ekskluzivni distributeri za teritoriju centralne i istočne Srbije. Kako se razvijao Gebi, tako je rastao i Džambo, korak po korak, dan po dan, mesec po mesec, godinu po godinu. Strpljivo, planski, vođena menadžmentom Gebija, firma Džambo raste i razvija se.

Od samog početka, umešnošću u poslovanju, Džambo doo zauzima visoko mesto na lestvici svih distributera po količini prodate stočne hrane, te završava ovu 2016. godinu kao firma koja je ocenjena visokim bonitetom za poslovni uspeh od strane Narodne banke Srbije.

Danas Džambo u svom sastavu ima 30 maloprodajnih objekata, 2 distributivna centra u Jagodini i Pojatama za stočnu hranu i jedan distributivni centar za pet program, kao i magacinski prostor na preko 2000 m². Trenutno snabdevaju preko 100 prodavnica stočne hrane i farmi Gebi proizvodima.

Sa željom da postanu dominantni u prodaji stočne hrane, krajem 2013 godine otvaraju velelepni market od 600 m² na regionalnom putu Jagodina-Svilajnac, u selu Ribare.

Pored stočne hrane u svojim maloprodajama, DOO Džambo prodaje i hranu za kućne ljubimce, komponente za stočnu hranu, semensku robu i td.

Danas Džambo doo ima 40 zaposlenih. Odlikuje ih pouzdana i stabilna poslovna politika koja se ogleda u tome da svaki kupac bude zadovoljan dobrom i brzom uslugom.

Džambo danas gazi krupnim korakom, zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerom Gebi-jem ka liderskoj poziciji u proizvodnji i prodaji stočne hrane u jugoistočnoj Evropi.

I u narednim godinama poslovaćemo pod starim sloganom: OBARAMO REKORDE, POSTAVLJAMO STANDARDE!