Frendy konzerva sa piletinom

frendy-konzerva-piletina

Za kompletnu i uravnoteženu ishranu pasa – (komadići u sosu).

FRENDY konzerva je vlažna hrana za ishranu pasa svih rasa i uzrasnih kategorija. Hrana je napravljena od pažljivo biranih sastojaka vrhunskog kvaliteta i obezbeđuje psu kompletan obrok. Sadrži sve  vitamine i minerale neophodne za pravilnu i izbalansiranu ishranu. Psi je vrlo rado konzumiraju. Zbog dobre svarljivosti, preporučuje se kod pasa sa slabijim apetitom, kao i onih koji su pod stresom  različite prirode. Može se koristiti i kao dodatak suvoj hrani.

Dostupno u pakovanju: 1230 gr

Analitički parametri

Suva materija 19%
Proteini 7%
Masti 3%
Sirovi pepeo 3%
Celuloza 0,3%

Težina psa – Hrana

5kg » 500g
10kg » 800g
15kg » 1100g
20kg » 1350g
30kg » 1800g
40kg » 2300g

Dnevne količine navedene u tabeli su orjentacione. Dnevnu količini hrane treba prilagoditi psu u zavisnosti od godišnjeg doba i nivoa fizičke aktivnosti.

Saveti za upotrebu

FRENDY hrana iz konzerve se koristi posebno ili u kombinaciji sa drugom hranom. Hrana je najukusnija na sobnoj temperaturu, 20 – 25o C. Ako Vaš ljubimac do sad nije konzumirao FRENDY hranu iz konzerve, treba je dozirati postepeno, povećavajući količinu svakog dana. Period privikavanja na FRENDY hranu iz konzerve treba da traje najmanje 7 dana. U ovom periodu Vašem ljubimcu treba davati  hranu koju je prethodno jeo i FRENDY hranu iz konzerve, tako da se postepeno povećava učešće FRENDY hrane iz konzerve u obroku psa. Nakona otvaranja FRENDY konzerve, čuvati je na hladnom i tamnom mestu najviše 3 dana! Održavajte higijenu posuda iz kojih Vaš ljubimac konzumira hranu i vodu. Redovno kontrolisati zdravstveno stanje Vašeg ljubimca kod veterinara.