Bački zlatnik

brasno

Bački zlatnik

Fabrika stočne hrane Gebi takođe se bavi sa proizvodnjom pšeničnog brašna za ljudsku ishranu pod nazivom “BAČKI ZLATNIK”. U ponudi su dva tipa brašna, i to: * T-500 i * T-400 meko.

KARAKTERISTIKE I NAMENA:
Pšenično brašno T-500 je namenjeno za proizvodnju hleba i proizvoda sličnih hlebu (poslastica od fermentisanog testa, pice, kiflice štrudle, kao i za pripremanje domaće testenine i sl…) gde je sredstvo za narastanje testa kvasac. Primenjuje se u domaćinstvima, pekarama, kao i u većim pekarskim industrijama. Karakteristike su sledeće: vlaga: 15% max; pepeo: 0,55 max; kiselinski stepen: 3% max;

ROK TRAJANJA:
12 meseci.
PAKOVANJE:25/1, rinfuz.

Pšenično brašno T-400 je namenjeno za proizvodnju proizvoda gde je potrebno fino brašno sitne granulacije, sa visokom sposobnošću rastegljivosti(na primer krofne, mekike, panceroti i sl. gde je kvasac sredstvo za narastanje testa). Svetlije je boje od tipa 500 i proizvodi se samo od najkvalitetnijeg dela zrna pšenice. Karakteristike su sledeće: vlaga: 15% max; pepeo: 0,45 max; kiselinski stepen: 2,5% max;

ROK TRAJANJA:
12 meseci.

PAKOVANJE: 25/1, rinfuz.